Annemiek Lely

Annemiek Lely (1990) is freelance programmamaker, schrijver en dramaturg. In 2016 studeerde ze af aan de tweejarige onderzoeksmaster Art Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie deed ze meerdere jaren onderzoek voor, en ontfermde ze zich over de communicatie van, het project OpenJoodse Huizen – Huizen van Verzet. Ook schreef ze twee bijdrages aan de verhalenbundels van Joodse Huizen. Inmiddels werkt Annemiek voor productiehuis Solo Stories, waar ze o.a. medeontwikkelaar van nieuwe voorstellingen is en inleidingen verzorgt. Voor de Hersenstichting ontwikkelde en presenteerde ze de podcastseries Donkergrijze cellen en Tussen je oren. Annemiek is via De Schrijverscentrale te boeken voor lezingen in bijvoorbeeld boekhandels, bibliotheken en het onderwijs.

Collected Works

Collected Works ontwikkelt theater- en mediaproducties met sociaal-maatschappelijke thema’s als uitgangspunt. Een van de organisaties die onderdeel uitmaken van Collected Works is Solo Stories, productiehuis voor monologen, met voorstellingen als Ma (door Eric Corton) en Nu ik je zie (door Soy Kroon).

MAKTUB

MAKTUB bestaat uit Rowan de Vos en Lisse Knaapen. Rowan is pianist en componist, Lisse actrice en zangeres. Rowan en Lisse kennen elkaar al jaren en werkten voor verschillende projecten samen. Als muziektheatercollectief bundelen ze hun krachten. Ze delen een grote liefde voor tekst en muziek, Jacques Brel, Ernst van Altena, Annie M.G. Schmidt, Harry Bannink, Ramses Shaffy, Edith Piaf, Joni Mitchell. Stuk voor stuk makers, uitvoerders van wat het levenslied voor Rowan en Lisse is. Het levenslied dat is begonnen bij Mensch Durf te Leven in de uitvoering van Jean-Louis Pisuisse in 1917. De centrale vraag van MAKTUB is: wat is het levenslied van deze tijd?

popuppodcast.studio

popuppodcast.studio is een boutique podcast-service gevestigd in Haarlem. Ze bieden de 1:1 relatie die je krijgt met een freelancer en het scala aan diensten dat een bureau kan bieden. Hun doel is simpel: onze opdrachtgevers hoogwaardige audiodiensten bieden. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze je helpen met bijna elk facet van je podcast of je doorverwijzen naar een vertrouwde specialist.

popuppodcast.studio faciliteert opnames op locatie met de popup-podcast-studio, op afstand met compacte sets die per pakketpost over de hele wereld rondgestuurd kunnen worden, vanuit onze studio in Haarlem (Waarderpolder), of al wandelend door het landschap.

Uitgeverij Brooklyn 

Voor Uitgeverij Brooklyn staan kwaliteit en leesplezier altijd voorop. Ze geven fictie en nonfictie uit, zowel oorspronkelijk Nederlandstalige boeken als vertalingen. Daarnaast richten ze zich op het heruitgeven van boeken, juweeltjes, die om onbegrijpelijke redenen al lange tijd, vaak al generaties lang, niet in het Nederlands leverbaar zijn.

Scroll naar boven